Δραστηριότητες

Ski / Snowboard

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας διαθέτει μια πίστα αρχαρίων με ένα συρόμενο αναβατήρα (baby lift), μήκους 150 μέτρων, καθώς και άλλη μια πίστα κλιμακωτών διαβαθμίσεων στην οποία λειτουργεί ένας επίσης συρόμενος αναβατήρας (πιατάκι), μήκους 400μ.
Επίσης διαθέτει σχολή για την εκμάθηση ski/snowboard για αρχάριους. Το κατάστημα των ενοικιάσεων διαθέτει μπότες, πέδιλα, σανίδες και όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά σας. Το προσωπικό του Κέντρου θα είναι δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε!


SNOWMOBILES

Στο χιονοδρομικό κέντρο ενοικιάζονται διθέσια snowmobiles για βόλτα στο μεγάλο οροπέδιο του βουνού. Με την καθοδήγηση έμπειρου οδηγού κάνουμε διαδρομή μισής ώρας με ασφάλεια προσεγγίζοντας όμορφα σημεία του βουνού.
Επίσης ενοικιάζονται παιδικά μονοθέσια snowmobiles σε ειδικά διαμορφωμένο και ελεγχόμενο χώρο του χιονοδρομικού.

ATV – Buggy

Ενοικιάζονται επίσης διθέσια ATVs και Buggies. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από μια μεγάλη ποικιλία διαδρομών , όπως το μεγάλο οροπέδιο, η λίμνη Δασίου, η Σκαφιδιά, ο γύρος του βουνού κ.α. Η δραστηριότητα αυτή είναι διαθέσιμη όλο τον χρόνο.
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 6943157320

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΚΙ

Τα τελευταία χρόνια το ορειβατικό ski και το splitboard ή αλλιώς χιονοδρομία σε αλπικό πεδίο, γνωρίζουν ραγδαία ανάπτυξη τόσο στη χώρα μας, όσο και παγκοσμίως, λόγω της αίσθησης ελευθερίας και των μοναδικών συγκινήσεων που προσφέρουν, παράλληλα με μια υψηλών απαιτήσεων αεροβική άσκηση σε ιδανικό περιβάλλον.

Το ομαλό ανάγλυφο και η μορφολογία των πλαγιών της Ζήρειας, ανάλογα πάντα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, εννοούν την ανεμπόδιστη και ασφαλή ανάβαση ενός μέσου ορειβάτη στην κορυφή του βουνού στα 2.380 μέτρα υψόμετρο, σημείου από όπου μπροστά του ξετυλίγονται οι φυσικές πίστες – λούκια, διαφορετικών διαβαθμίσεων δυσκολίας, συνολικής υψομετρικής διαφοράς 800 μέτρων και μήκους έως 7,5 χιλιομέτρων!  

Ο ομάδα του χιονοδρομικού κέντρου Ζήρειας, κατόπιν συνεννόησης με σχολές, συλλόγους, αλλά και μεμονωμένες παρέες, μπορεί να σχεδιάσει το εξατομικευμένο πρόγραμμα ανάβασης στην ψηλή κορφή του βουνού, στα 2.380 μέτρα υψόμετρο ή και σε χαμηλότερες κορφές – υψόμετρα.

Το πρόγραμμα είναι πάντοτε προσαρμοσμένο στο επίπεδο, τις ανάγκες και τις δυνατότητες των εκάστοτε συμμετεχόντων και μπορεί να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έμπειρο οδηγό βουνού, υπηρεσίες εστίασης και φιλοξενίας στις εγκαταστάσεις του σαλέ κ.α.